Hagekveld: Matkonservering med Vibeke De Lafuente
Ta vare på maten! Er fryseren full, og du vet ikke hvor du skal gjøre av høstens overskudd? Er du lei av å lage syltetøy av alt? Da er dette foredraget for deg! Vibeke De Lafuente, sykepleier, birøkter, trebarnsmor og entusiastisk kjøkkenhagedyrker fra sitt småbruk i Drangedal, inviterer til en inspirerende kveld om hvordan du kan bevare og utnytte hagens overflod – hele året.
Vibeke er kjent som frudelafuente på Instagram. På profilen deler hun om småbruksliv og konservering av mat. **Praktiske løsninger for å ta vare på høstens grønnsaker** Vibeke vil dele tips og teknikker for matkonservering som melkesyregjæring, tørking og eddiksylting, samt forklare forskjellene mellom vannbadhermetisering og trykkhermetisering. Du får lære hvordan du kan sikre at ingenting går til spille, og hvordan konserverte råvarer kan bli en naturlig del av din daglige matlaging