Til innhold
  • Kontakt oss
  • Om oss
  • Bakhagen
  • Aktuelt
  • Min side
Gå til forsiden
  • Hagetidend
  • Hagestoff
  • Nettbutikk
  • Nyhetsbrev
  • Hagelag
  • Vårt tilbud
Meny
  • Hagestoff
    • Prydhagen
    • Hageselskapets kjøkkenhage
    • Praktisk
      • Jord og gjødsel
      • Ugress
      • Dyr i hagen
      • Brunskogsnegler
      • Hagerømlinger
      • Hageekspertene
      • Klimasonekart
      • Hageplanlegging
        • Summende hager
        • Besøkshager
          • Balkonghagen
            • Dyrk hagen med Live
          • Kontakt oss
          • Om oss
            • Bakhagen
              • Aktuelt
              • Min side
              • Forsiden
              • Hagestoff
              • Hageselskapets kjøkkenhage
              • Gulrot

                Hagebruk – en ressurs for matberedskap

                Hvordan kan vi sikre Norges matsikkerhet i en usikker verden? En stor del av løsningen ligger kanskje nærmere enn vi tror – i våre egne hager.

              • En mann i rød jakke vasker et drivhus innvendig med vampet såpe.

                Godt høststell av drivhuset gir en god start neste år

                Når sesongen er på hell og avlingen er i hus, er det tid for å gi drivhuset litt oppmerksomhet og en liten puss før vinteren setter inn.

              • Godset Åkerø

                ‘Åkerø’ – eple med historie

                Åkerø-eplet, med sin karakteristiske smak, er manges favoritteple. Det er mye brukt i Norge, men stammer fra godset Åkerø i Sverige, der mortreet fremdeles står – mer enn 250 år etter at det ble plantet.

              • Rosenkål

                ROSENKÅL – hardfør og smakfull

                Kokt rosenkål er fast følge til julemat, stek og kalkun.

              • Honningprodukter

                Honningens vidunderlige verden

                Den 27. januar ble vinnerne av NM i honning for 2023 kåret. Det ble konkurrert i tolv kategorier, alt fra løvetannhonning til flytende kystlynghonning. Hvordan blir honningen så variert i smak?

              • Modne tomater i et veksthus

                Alt om tomat

                Solmodne, smakfulle, varme, saftige og røde. Selvdyrkede tomater, rett i munnen eller i gryta, er noe av det beste hagen har å by på.

              • klementin

                Du oransje, saftige frukt, god dag!

                Vi spiser i gjennomsnitt nesten 5 kilo klementiner hver omkring juletider, i følge Opplysningskontoret for frukt og grønt. Dette er usedvanlig bra for oss, mener Birger Svihus, professor i ernæring ved NMBU. Ikke bare ernæringsmessig.

              • En hånd sår frø i en terrakottapotte

                Så frø

                Her til lands er den varme årstiden for kort for mange av de vanlige blomstene og grønnsakene vi vil så. For å utvide sesongen kan vi starte opp inne.

              • Rips

                Å lykkes med rips

                Rips er lite krevende planter, faktisk den mest hardføre bærarten vi har, og kan dyrkes over hele landet.

              • En mann planter en tomatplante i en murerbøtte

                Er det farlig?

                Med dyrking og gjenbruk i fokus lurer mange på om avlingen blir forurenset av stoffer fra det vi dyrker i. En jordforsker gir oss sikre svar.

              Viser 1-10 av 83 artikler
              • Første
              • Forrige
              • 1
              • 2
              • 3
              • 4
              • 5
              • 6
              • Neste
              • Siste
              • Skriv ut
              • Tips en venn
              Del på:
              • Del på Facebook
              • Del på LinkedIn
              • Del på Twitter

              Hagestoff

              • Prydhagen
              • Hageselskapets kjøkkenhage
              • Praktisk
                • Fuglekasse
              • Jord og gjødsel
              • Ugress
              • Dyr i hagen
              • Brunskogsnegler
              • Hagerømlinger
              • Hageekspertene
              • Klimasonekart
              • Hageplanlegging
                • Akershus
                • Agder
                • Buskerud
                • Finnmark
                • Hedmark
                • Hordaland
                • Møre og Romsdal
                • Nordland
                • Oppland
                • Oslo
                • Rogaland
                • Sogn og Fjordane
                • Telemark
                • Troms
                • Trøndelag
                • Vestfold
                • Østfold
              • Summende hager
              • Besøkshager
                • Identifisering
              • Balkonghagen
                • Balkongsmart
              • Dyrk hagen med Live
              Gå til forsiden

              Uteblitt magasin?
              Kontakt vårt kundesenter man-fre 08:00-16:00.
              Telefon: 21 04 77 46. E-post: kundesenter@fagpressen.no

               

              Kontakt oss

              Besøksadresse:

              Sandstuveien 60 A
              1184 OSLO

              Telefon:

              94 00 93 01

              Postadresse:

              Postboks 53 Manglerud
              0612 Oslo

              E-post:

              post@hageselskapet.no

              Org.nr:

              874449202

              Nettredaktør:

              Jens Fremming Anderssen

               

               

               

               

              Sosiale medier

              • Gå til Facebook
              • Gå til Youtube
              • Gå til Instagram
              Personvern og informasjonskapsler
              Levert av: CoreTrek | Publiseringsløsning: CorePublish